Waarom naar Topics

Wat mag ik verwachten van Topics?

Ons congres is multidisciplinair

Topics is al 25 edities lang het grootste multi-disciplinaire IC-congres van Nederland. Dat betekent in de praktijk dat iedereen die werkzaam is op óf voor een IC bij Topics iets van zijn of haar gading vindt.

Al jaren worden er, naast medische en verpleegkundige parallelsessies, ook parallelle programma's georganiseerd op het gebied van farmacie, medische techniek en onderzoek.

Natuurlijk is het mogelijk om tijdens het congres parallelsessies van meerdere disciplines te bezoeken. Zo kun je gaan luisteren naar de spreker die jou het meest boeit of het onderwerp dat jou het meest aanspreekt. Topics is immers jouw bijscholing!

Inspirerende presentaties

Inspirerende presentaties

Topics zorgt er voor dat we ieder jaar weer een breed programma met boeiende sprekers organiseren.
Netwerken met (on)bekenden

Netwerken met (on)bekenden

Topics is een mooie gelegenheid om bekenden weer eens te ontmoeten. En natuurlijk ook om nieuwe contacten op te bouwen, binnen of buiten jouw eigen (IC-)regio!
Vrienden, voedsel, vermaak

Vrienden, voedsel, vermaak

Omdat wij vinden dat congresbezoek óók een uitje moet zijn, zal het je aan niets ontbreken. We hebben goed verzorgde pauzes, heerlijke lunches en een fantastisch diner. En natuurlijk in het beste gezelschap dat je je maar kunt wensen!
logo_topicsinic.png
© Copyright 2021 Topics in Intensive Care

Search